Gratis artikel plaatsen

Gratis artikel plaatsen

Een gratis artikel plaatsen kan op verschillende betrouwbare websites en blogs. Het plaatsen van een artikel is gratis indien je zelf de mogelijkheid hebt om een link te plaatsen binnen de volgende categorieën of rubrieken. Het plaatsen van een link mag vanaf een website, startpagina of een blog, zolang het een relevante website betreft en een website die al autoriteit heeft opgebouwd. Controleer hier de DA van jouw website.

 • Boekengratis artikel plaatsen
 • Dieren
 • Financieel
 • Onderwijs
 • Opleidingen
 • Toetsen
 • Verzekeringen
 • ZZP

Voorwaarden gratis artikel plaatsen

Door een gratis artikel plaatsen kun je één links maken naar jouw website per website, waardoor je stijgt in Google. Het is toegestaan om maximaal twee artikelen te plaatsen op één website of blog die naar hetzelfde domeinnaam verwijst, waardoor de kwaliteit van de websites en blogs behouden blijft. Het advies is overigens om deze artikelen niet op dezelfde dag te plaatsen. Het artikel dat je wilt plaatsen moet aan de kwaliteitsvoorwaarden voldoen van SEO artikelen plaatsen.

Stuur de onderstaande gegevens naar het volgende e-mailadres: info [@] seoartikelenplaatsen.nl

 1. Het unieke artikel van minimaal 400 woorden. Bij voorkeur (veel) meer unieke tekst plaatsen.
 2. Een afbeelding van minimaal 250 x 250.
 3. Het webadres (url)  waar naar verwezen moet worden (en het zoekwoord in de tekst waar dit aangehangen moet worden).
 4. De website of blog (en eventuele rubriek waar het artikel geplaatst moet worden. Bekijk de mogelijkheden om een artikel te plaatsen.

 

Waar kun je een gratis artikel plaatsen

Een gratis artikel plaatsen kan op diverse websites met een verschillende autoriteit, waardoor je een natuurlijk spreiding aan backlinks kunt verkrijgen voor jouw website. Focus je dus niet alleen op de hoge DA websites maar plaats ook op relevante websites met lagere DA's. Het is logisch dat als een website een DA van 30 heeft dat er ook vanaf websites met een DA van 10 naar deze hoge autoriteit website wordt verwezen, waardoor Google dit ook zal waarderen. Bekijk hier de plaatsingsmogelijkheden in de artikeldatabase.

SEO teksten laten schrijven

Het schrijven van de SEO artikelen kan voor jou uit handen genomen worden, waardoor je kostbare tijd bespaart. Je kunt dan SEO teksten laten schrijven die als artikel gepubliceerd worden op een website of blog naar eigen keus! Voor het schrijven van artikelen wordt een vergoeding gevraagd. Wil je een gratis SEO artikel laten schrijven dan kun je een voorstel richting via onderstaand contactformulier. Een voorstel zou kunnen bestaan uit het plaatsen van links of op jouw website.

Het artikel wordt binnen twee werkdagen geplaatst of op een later moment indien gewenst. Wil je meerdere artikelen plaatsen en spreiden over een langere periode dan is dit ook mogelijk. Bestel onderstaand het gewenste aantal artikelen en stuur het artikel door via: info [@] seoartikelenplaatsen.nl

Als je een unieke SEO tekst wilt laten schrijven dan moet er vooraf afgerekend worden. De kosten voor het schrijven van een uniek artikel bedragen 3 cent per woord exclusief BTW.

Kwaliteit SEO teksten laten schrijven

De kwaliteit van de SEO tekst is gemiddeld, waardoor je een beperkt aantal spel- en taalfouten kunt terugvinden in het betreffende artikel. Het schrijven van professionele teksten Wil je professionele geschreven teksten dan moet je uitgaan van ongeveer 20 cent per woord. De professioneel geschreven SEO teksten zijn voor het plaatsen van artikelen in mindere mate van belang, waardoor je op de kosten kunt besparen om kwalitatief iets mindere artikelen te plaatsen. Als je jouw eigen website SEO "ready" wil maken dan is het raadzaam om dit te laten doen door een professionele tekstschrijver, waarbij met name gelet wordt op de taal- en schrijffouten.

Zorg ervoor dat je de SEO teksten op jouw website niet schrijft voor Google maar gericht op het publiek dat op de website naar informatie op zoek is of juist een bepaald product wilt aanschaffen. Schrijf dus voor de gebruikers relevante content. Het is goed dat je website 1.000 of meer bezoekers per dag heeft maar als al deze bezoekers geen product aanschaffen zal de omzet logischerwijs er niet zijn. Denk goed na over wat je een bezoeker te bieden hebt en hoe je kan inspelen op de behoeften van de website bezoekers.

Optimaliseer SEO teksten

Het schrijven van een kwalitatieve en waardevolle tekst hoeft de SEO kwaliteit niet te beperken, mits je er maar voor zorgt dat je het relevante zoekwoord maar laat terugkomen op verschillende plekken. Deze strategie is zowel van toepassing op je eigen website als bij het schrijven van een artikel.

 • In de URL van de pagina
 • In de titel (H1)
 • In de inleiding (dikgedrukt)
 • In de subtitels (H2, H3, etc.)
 • In de rest van je artikel

Een zoekwoord moet ongeveer in 1% tot 2% van de tekst voorkomen, zodat Google begrijpt wat de inhoud is van het artikel. Verwerk ook aanverwante zoektermen in het artikel, zodat Google je eventueel kan ranken op deze termen.

Vragen over een gratis artikel plaatsen?

[wpforms id="131"]